İlan ve Duyurular

18.09.2023 İşçi Alım İlanı; Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. ‘nde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır. Alınacak personele ilişkin detaylara ve “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı Formu”na BURADAN ulaşabilirsiniz. Başvuru tarihleri 18.09.2023-22.09.2023
04.07.2023 İşçi Alım İlanı; Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. ‘nde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır. Alınacak personele ilişkin detaylara ve “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı Formu”na BURADAN ulaşabilirsiniz.
15.06.2023 İşçi Alım İlanı; Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. ‘nde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır. Alınacak personele ilişkin detaylara ve “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı Formu”na BURADAN ulaşabilirsiniz.
20.03.2023 İşçi Alım İlanı ; Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. ‘nde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır. Alınacak personele ilişkin detaylara ve “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı Formu”na BURADAN ulaşabilirsiniz.
18.12.2022 İşçi Alım İlanı ; Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. ‘nde çalıştırılmak üzere personel alınacaktır. Alınacak personele ilişkin detaylara ve “Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı Formu”na BURADAN ulaşabilirsiniz.
Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd.Şti'ne ilişkin duyuru be ilanların bulunduğu sitemiz yayında..